Palæstina Rejser
Studie rejserSogne rejserIndividuelle rejserTema rejser
Emner under Sognerejser:
Libanon
Syrien

Sinai - Ægypten

Sognerejser

Palæstina Rejser arrangerer sogne- menighedsrejser i nært samarbejde med det arabisk-kristne rejseagentur i Øst-Jerusalem "Shepherds Tours & Travel" og sognepæst Aage Koed Mikkelsen, der igennem 25 års rejser i Mellemøsten har meget stor erfaring i at tilrettelægge programmer af høj kvalitet.

Palæstina Rejser arrangerer grupperejser til Libanon, Syrien, Jordan, Sinai og Ægypten.

I lyset af urolighederne fraråder Udenrigsministeriet at rejse i Gaza, på Vestbredden og i Øst-Jerusalem (seneste opdatering pr. 12.09.2001 fra Udenrigsministeriets hjemmeside), og da man samtidig fra ministeriets side anbefaler at rejse i Israel med stor forsigtighed arrangerer Palæstina Rejser for tiden ikke rejser til Vestbredden, Gaza og Israel.
Men når der atter bliver rolige og anbefalelsesværdige forhold vil disse egne i Det hellige Land selvfølgelig være på programmet. På Vestbredden anbefaler vi ophold på arabiske hoteller i Øst-Jerusalem , og i Israel anbefaler vi ophold på hoteller i Tiberias ved Genesereth Sø, med alle de dertil hørende udflugter man kan forvente.
Som moderne pilgrimsrejsende vil man med Palæstina Rejser dog altid kunne kombinere de klassiske rejsemål og oplevelser med nye og spændende: f. eks . besøg i ørkenklostrene, dialog med de kristne arabiske kirkesamfund, dalene rundt om Jerusalem, indtryk af landbruget på Vestbredden.


 

 


Copyright © Palæstina Rejser
Webdesign by JonDMac
Jerusalem - Vestbredden og GazaTiberias - IsraelDamaskus - SyrienBeirut - LibanonAmman - JordanSinnai - Ægypten